Deel

Buurtpreventie

Enige jaren geleden zijn we hier in de wijk begonnen met Buurtpreventie in Prinsejagt II. Sindsdien is het aantal inbraken sterk teruggelopen. Ook in Prinsejagt I en in  Driehoeksbos is Buurtpreventie opgezet.

Als u zich aan wil melden of meer informatie wil kan dat:

Prinsejagt 1:  prinsejagt1buurtpreventie@gmail.com

Prinsejagt 2:  buurtpreventieprinsejagt@gmail.com

Driehoeksbos: Buurtpreventiedriehoeksbos@ziggo.nl

Onze wijkagent

 

Beste wijkbewoners,

Ik ben Thom van Houtum, 29 jaar jong en sinds 1 januari 2021 aangesteld als jullie nieuwe wijkagent. Ik ben wijkagent van de wijken Jagershoef, Prinsejagt, Driehoeksbos en Sportcomplex Eindhoven Noord.

Sinds 2012 ben ik werkzaam bij de politie. Ruim 7,5 jaar daarvan heb ik gewerkt op Basisteam Maasland, bestaande uit de gemeenten Oss en Bernheze. Naast het rijden van de reguliere (alarm)meldingen had ik de daar de taakaccenten ondermijning, social media en was ik horeca- en evenementencoördinator. Daarnaast heb ik wat kleine uitstapjes gemaakt naar o.a. de recherche. Voordat ik bij de politie kwam heb ik 4 jaar bij de Koninklijke Landmacht gewerkt en mijn HBO Integrale Veiligheid afgerond.

Toe aan een nieuwe uitdaging solliciteerde ik eind vorig jaar met succes op deze functie van wijkagent in het bruisende en dynamische Eindhoven. Mijn eerste indrukken zijn goed en ik heb er ontzettend veel zin in!

Samen met collega’s van Basisteam Eindhoven-Noord werk ik aan een veilige wijk. Ik ben voor jullie het eerste aanspreekpunt als het gaat om (structurele) problemen in de wijk. Deze problemen probeer ik, waar mogelijk, zelf op te lossen. Lukt dat niet dan sta ik in nauw contact met diverse partners zoals de gemeente, woningbouwverenigingen, belangenverenigingen, zorginstanties, buurtbemiddeling, buurtpreventie, scholen et cetera.

Een veilige wijk en een fijne leefomgeving creëren we samen. Schroom dan ook niet om mij aan te spreken als ik mijn rondje maak door de wijk. Dat waardeer ik! Ik kom graag in contact met jullie als inwoners en ondernemers. Zijn er vragen of problemen? Neem gerust contact met mij op via 0900-8844 of stuur mij een berichtje via Instagram op Wijkagent_Thom_Eindhoven. Voor spoedmeldingen belt u 112.

Op mijn Instagrampagina probeer ik jullie bovendien op de hoogte te houden van de dingen die in de wijk spelen. Rest mij jullie een veilig en gezond jaar te wensen en hopelijk zien we elkaar snel!

Groetjes,

Thom

Politie App

Snel een melding naar de politie sturen inclusief foto of video? download  de politie app of klik hieronder

Melding openbare ruimte

Losliggende tegels, zwerfafval of slecht onderhoud: bel 14040 of download de Buiten Beter App of gebruik onderstaande link.

Meer info: Klik op de knoppen

De wijkboa's (Buitengewoon Opsporings Ambtenaren) zijn de ogen en oren in de wijk. Ze onderhouden contact met de bewonersverenigingen en andere partijen in de wijk. Je kunt ze bereiken via telefoonnummer 14040.

Wijkboa's Woensel-Noord

Dennis Aben

Savas Coskun

Jos van Kuijen

Ronnie Verberk